Kako lahko hitro shujšate v enem tednu za 7 kilogramov doma

Odvečna teža ni problem enega dneva, ampak se je vsi želimo zelo hitro znebiti. Kaj pa, če bi se to dalo narediti v 7 dneh? Zelo zanimivo vprašanje.

voda za hujšanje v enem tednu za 7 kg

Pitna dieta za en teden

Povedali vam bomo o eni najbolj togih diet. Je precej preprosta in je sestavljena iz dnevnega režima pitja. Glavna stvar v takšni prehrani je čista voda. Poleg tega je dovoljeno zaužiti le liter tekoče hrane (sveži sokovi, mlečni izdelki z nizko vsebnostjo maščob, zelenjavne juhe). Ob upoštevanju takšne prehrane boste občutili stalen občutek lakote. Za telo ni uravnotežen in ni koristen.

Beljakovinska dieta za hujšanje v enem tednu

Priljubljenost te diete je precej visoka. Ne potrebujete dodatnega znanja ali posebnega menija. Med tednom je dovoljeno uporabljati:

1 jajce za zajtrk; 100 g kuhanega perutninskega mesa (brez kože) za kosilo; kozarec jogurta za večerjo.

Pomanjkljivost takšne prehrane so težave z blatom. In vse zato, ker v prehrani primanjkuje vlaknin. Takšne prehrane ni mogoče uporabiti za ljudi z boleznijo ledvic. Bolezen se lahko poslabša (zaradi velike količine beljakovin).

Dieta na kefirju in ajdi

Da bi bil rezultat takšne diete največji in da bi shujšali za pričakovanih 7 kilogramov, lahko poskusite jesti samo ajdovo kašo. Kuhamo ga tako brez sladkorja kot brez soli, uporabljamo pa ga s kefirjem. Norma za dan je:

3 porcije ajde; neomejena količina kefirja.

V prvih dneh po zaključku takšne diete ne smete preiti na zelo mastno in težko hrano. V svojo prehrano morate postopoma dodati veliko sadja, sveže zelenjave in prehranskega mesa.

Kaj še upoštevati

Vedno morate razumeti, da je vsaka dieta povezana z velikim stresom za telo. Zelo nenadna izguba teže lahko škoduje zdravju. Pogosto se zgodi, da naše telo po prenehanju diete nadomesti vse izgube. Ko se odločate za nizkokalorično dieto, upoštevajte vsa dejstva. Če je mogoče, je bolje izbrati pravo hrano. K izgubi odvečnih kilogramov prispevajo tudi razumna telesna aktivnost, ukvarjanje s športom. Če pa ste se že odločili za takšno dieto (želite hitro shujšati), potem ne pozabite na vitaminske komplekse. Vzemite jih vzporedno, nadomestijo (delno) pomanjkanje bistvenih elementov za vaše zdravje.