Ocene Eco Slim

 • Lara

  Hočem reči, da v naše mesto in je zdaj dovolj velika skupina ljudi, ki uporabljajo eco slim. Smo sposobni nenehno medsebojno komunikacijo, izmenjavo izkušenj in pogovor o rezultatih. In med ljudmi gostiteljice kapljice obstaja, ne le ženske, ampak tudi moški. Kot večina mojih intervjujev, ljudje so spoštovanje za to orodje in potrjujejo njegovo učinkovitost. Najboljši rezultati medicine prikazuje ljudi, ki so, poleg tega, da njen sprejem v športu. Osebno mi je le, da kapljice v skladu z navodili in želim povedati, da je v tem času uspelo izgubiti sedem kilogramov brez boleče prehrane in vadbe. Zdaj sem načrt, da nakup drugega paketa za to orodje.

  Eco Slim
 • Nejc

  Hočem reči, da sem zelo vesel, da v času poslušal prijatelja in začel jemati Eco Slim. V trenutku, ko sem lahko izgubil dvajset kilogramov teže in načrt, da izgubijo vsaj še pet. Občutek izbruh energije, in lahko rečem, da razpoloženja je tudi izboljšati. In menim, da to ni omejitev, kar sem lahko dosegla s sprejetjem to pomeni. Priporočam vsakomur, ki se zanima, kako se znebiti odvečnih kilogramov in normalizirati njihovo zdravje. Vi ne potrebujete nobene druge metode. Želite biti izgubljamo moč in vero, da dosežejo rezultate.

  Eco Slim
 • Maša

  Sem bil ob teh pade za več mesecev in je že dosegla odlične rezultate. Sem usmerila pozornost na eno podrobnost – če ste pijačo tablete pred spanjem, nato ga je mogoče prekiniti. Zato, da ne bi imeli nepotrebnih težav, sem sledite navodilom. Še posebej dobro so dnevno kapljic. Kot ste pijačo, občutek izbruh energije, ki vam omogoča, da hitro ne kakršno koli delo. Zdaj bi rad, da poskusite združiti vnos eco slim z okupacijo fitnes.

  Eco Slim
 • Žiga

  Sem začel jemati te kapljice, na priporočilo moj dober prijatelj. In ne samo pijača, droge, ampak tudi poskusite izvajati. Rezultati so zelo zadovoljni in zato sem lahko iskreno priporočam Eco Slim vse tiste, ki želite hitro vrgel odvečno težo.

  Eco Slim
 • Lara

  Imam veliko let brez uspeha poskušali spopasti s problemom težka teža. V preteklih letih sem poskusil veliko različnih metod in droge, vendar pa posebnega učinka ni bilo. Sčasoma moj zdravnik, ki sem pogosto posvetovati o moj problem, je priporočljivo, da mi spusti Eco Slim. Moram reči, da je bil ustanovljen ne preveč optimistično, vendar sem se motil. Orodje res deluje zelo učinkovito. Imel sem tri mesece izgubili deset kilogramov, poleg tega pa sem začel, da se počutijo veliko bolje.

  Eco Slim
Ocena Eco Slim
4.1
22